Naschoolse sport

Algemeen

Op de Singel vinden we het belangrijk dat onze leerlingen met plezier leren in de breedste zin van het woord. Naast het “Denken” en het “Durven” is het “Doen” ook heel belangrijk! Werken aan de motorische vaardigheid en een positieve beweegattitude, het leren ontdekken van de bewegingscultuur en het leren dat sport en bewegen een belangrijk onderdeel uitmaken van een gezonde leefstijl hoort daarbij. Plezier staat daarbij voorop! En als je dingen doet die leuk en gezond zijn, presteer je beter! Bij ons op school kan er ook na schooltijd gesport worden. Het naschoolse sportaanbod bestaat uit verschillende sporttoernooien en de Wijksportvereniging Oost.

 

Schoolsporttoernooien

Vanaf groep 3 kunnen de leerlingen meedoen aan schoolsporttoernooien die (meestal op de woensdagmiddag) door verschillende sportverenigingen in Schiedam worden georganiseerd.

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Inschrijfformulier Schoolsporttoernooien


Wijksportvereniging-Oost

Vanaf groep 1 kunnen de leerlingen twee periodes per schooljaar kennismaken met verschillende sportverenigingen in de wijk waar onze school intensief mee samenwerkt. Lid worden van de wijksportvereniging kan heel het schooljaar.

Meer informatie is te vinden via onderstaande website!

 

Website Wijksportvereniging Oost