Solliciteer bij De Singel

Onze vacatures:

VACATURE LEERKRACHT GROEP 1 (24-40 UUR)


Denken, durven, doen…

Jij bent… Ambitieus, gedreven en weet wat je wilt. Je bent altijd op zoek naar verbetering. Voor leerlingen… en voor jezelf. Dat zijn wij op de Singel ook. Een integraal kindcentrum met een heldere visie: Denken, durven, doen…

Wij zijn een openbare basisschool in Schiedam en vallen onder het bestuur van Stichting Primo Schiedam. 

Ben jij onze nieuwe, gedreven collega? 

Wij zoeken een goede leerkracht, een echte onderwijsprofessional met ambitie en affiniteit voor kleuters voor 24 – 40 uur per week. Een gedreven collega die in het leerteam (PLG) betrokken is en hard werkt aan de inhoudelijke ontwikkeling van de school.
Gezien de ontwikkelingsgerichtheid van de school en de organisatie, is er veel ruimte om mee te bouwen.

Wij bieden je een werkplek waar leren van en met elkaar centraal staat.
Een omgeving waar veel expertise in huis is, waarin je wordt ontzorgd en jouw focus kan liggen op het geven van goed onderwijs. Met als extra: De Singel is een school die de structurele arbeidsmarkttoelage ontvangt. Dit betekent een leuke maandelijkse aanvulling op je salaris.

Je bent in het bezit van een Academisch PABO-diploma of PABO-diploma. Je leert graag en blijft jezelf ontwikkelen. Je houdt van een goede organisatie, bent verantwoordelijk voor goede lessen en behaalt afgesproken doelen. Je werkt graag in een team, maar toont ook autonoom leiderschap. Onze schoolgrootte biedt jou veel mogelijkheden.

Gun jij de kinderen in Schiedam-Oost de beste toekomst door het leggen van een zo stevig mogelijk fundament? Maak dan kennis met ons. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Meer weten over De Singel?
Lees hier waar wij voor staan: https://www.singelschiedam.nl/ons-onderwijs/
Bekijk hier onze schoolgids: Schoolgids | Singel (singelschiedam.nl)

Solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatie naar Inge Werneke, directeur: i.werneke@primoschiedam.nl

Reageren?

Meer weten of in gesprek gaan met Inge Werneke, directeur van De Singel.
Bel 0104268878 of mail.Werken bij Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.

Andere vacatures van Primo Schiedam bekijken:

Voor meer informatie:

Lees ook: Een warm bad voor stagiairs en starters – Primo Schiedam