Waar zijn wij?

Het aantal kinderen op De Singel is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daardoor passen we niet in een gebouw, maar zijn de 32 groepen verdeeld over drie schoolgebouwen.

Op Singel 5 bevond zich het oorspronkelijke schoolgebouw, de naamgever van onze school. Dit gebouw is vervangen door een nieuw toekomstgericht gebouw waar zich de groepen 1 t/m 6, de groepen 8, de stergroep en de plusgroep bevinden. Ook wordt een ruimte gebruikt door de peuterspeelzaal van Mundo.

In het gebouw aan de Galileïstraat 86 bevinden zich niet alleen de groepen 1 t/m 6, maar ook de groepen 7. Deze groepen werken nauw met elkaar samen, ‘s morgens beginnen de kinderen in niveaugroepen, die in de groepen 8 worden voortgezet. Een van de lokalen is ingericht voor de Ster-, Plus- en UK-groepen, hier wordt dagelijks in wisselende en kleinere samenstellingen gewerkt met onze specialisten.

In het gebouw aan de Buys Ballotsingel 108 hebben de groepen 1 t/m 6 een gedeeld onderkomen met Komkids, een organisatie voor kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Ieder schoolgebouw heeft een eigen karakter, waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes en de logistieke mogelijkheden.